Schilderij kopen


Een schilderij kopen doe je bij Schilderij en Portret. Laat een eigen schilderij schilderen, dan weet je zeker dat het schilderij dat je koopt helemaal bij je past. Bekijk de diverse voorbeelden op onze site voor een indruk van de mogelijkheden, of stuur ons je wensen door voor het schilderij dat jij wilt kopen. We sturen je zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte toe.

Een schilderij kopen via Internet

Een schilderij kopen via Internet is eenvoudig en bij Schilderij en Portret ook erg veilig. We maken onder andere gebruik van iDeal en credit card betaling, zodat je veilig je schilderij koopt via je eigen bank. Ook kun je je gekochte schilderij betalen aan de postbode of wanneer je het ophaalt bij onze galerie. Je kunt daar dan eventueel ook nog een lijst bij je schilderij kopen.

Zelf een schilderij kopen?

Inmiddels heeft Schilderij en Portret al vele klanten blijgemaakt met unieke schilderijen op maat. Wat voor soort schilderij zoek jij? De schilderijen op onze website geven een overzicht. Maar vraag ons gerust om jouw specifieke wensen ten aanzien van het schilderij dat jij wilt kopen. We garanderen dat je blij bent met je schilderij. Met onze tevredenheidsgarantie weten onze klanten zeker dat ze het schilderij kopen dat volledig bij ze past.

Lees onze onafhankelijke klantrecensies op Marktplaats.nl